Promovare magazin online, produse vanzare - Cel mai bun pret raportat la calitate

Promovare magazin online, produse vanzare - Cel mai bun pret raportat la calitate

Detineti un magazin online si vanzarile nu merg prea bine? Doriti sa maximizati vanzarile cu minim de resurse financiare? Avem solutia! Apleati la Anunt24.Net, adaugati produsele dumneavoastra GRATIS si alegeti promovarea in grupuri facebook si pe alte site-uri de anunturi. Vom face cat mai cunoscut produsul dumneavoastra! Indexam in google produsele dumneavoastra, le adaugam pe mai multe site-uri de anunturi si pe mai multe grupuri facebook targetate in functie de judet sau categorie, cum se doreste. De asemenea detineti control total, statistici clare despre traficul adus produsului dumneavoastra din grupuri facebook.

PLATITI DOAR PENTRU TRAFICUL REAL PRIMIT!
Vom calcula automat nivelul de trafic care il putem aduce anuntului dumneavoastra din grupurile Anunt24.Net si grupurile partenere. Dupa calcularea automata vom stabili si un pret corect, minim pentru traficul adus.

Publicitate targetata grupuri facebook, cea mai eficienta
Grupurile noastre si cele partenere sunt foarte active deoarece se publica zilnic zeci de anunturi. Anunturile pot fi vazute de membrii grupului si de prietenii acestora, in cazul in care vor apasa LIKE sau SHARE. Dumneavoastra platiti doar pentru click-urile primite!

GARANTAM traficul promis pentru anuntul dumneavoastra
Suntem primii din Romania care oferim publicitate targetata din grupuri facebook la cel mai bun pret! Garantam traficul promis deoarece sistemul nostru va calcula automat, analizand anunturile adaugate in trecut din aceeasi categorie/judet si va face o estimare. De obicei oferim +50% din traficul promis, tocmai pentru a va multumi 100% ... insa depinde mult de anuntul adaugat si de interesul publicului fata de produsul dumneavoastra. Important este ca nu oferim niciodata trafic sub minimul garantat! Traficul primit este unic (daca un utilizator acceseaza in 24 ore de mai multe ori un anunt, este memorat o singura data).

De ce inteligenta artificiala si semiautomatizar?
Sistemele noastre sunt programate inteligent, pentru a analiza cat mai mult performanta traficului adus. Inteligenta artificiala aduce un mare plus afacerii dumneavoastra deoarece vom sti exact ce fel de trafic sa trimitem, trafic interesat de categoria produsului vandut.

Comentarii